2016-02-20 06:00

2016-02-20 06:00

Orimlig höjning

AVGIFT:

Karlstad El- och Stadsnäts nyligen införda effektavgift är ingenting annat än ocker! Som ett exempel kan en timmes bastubad, med ett aggregat på sex kilowatt, vid fel tidpunkt kosta dig 485 kronor i höglast plus effektavgift, alltså drygt 80 kronor per kilowattimme.

Detta är inte en skälig höjning. Gör om, gör rätt!

Kilo Watt

Karlstad El- och Stadsnäts nyligen införda effektavgift är ingenting annat än ocker! Som ett exempel kan en timmes bastubad, med ett aggregat på sex kilowatt, vid fel tidpunkt kosta dig 485 kronor i höglast plus effektavgift, alltså drygt 80 kronor per kilowattimme.

Detta är inte en skälig höjning. Gör om, gör rätt!

Kilo Watt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.