2016-02-18 06:00

2016-02-18 06:00

Heligt förbannad på kritiker

AKUTSJUKVÅRD:

Jag blir heligt förbannad på att behöva lyssna på inkompetenta människor som säger att vården liknar den i ett u-land. Ja har nyligen fått en hjärninfarkt och med snabb hjälp från vårdcentralen fick jag komma till akuten, ivägskickad med en misstanke om att något inte var riktigt okej.

Jag fick god och snabb hjälp av personal som sprang benen av sig. Ambulanser kom in under tiden, fyllon gapade och skrek, barn grät med sina föräldrar. Ja, jag fick vänta, men personal hade koll på mig tills en läkare kunde komma och göra en bedömning så att jag fördes vidare till röntgenavdelningen.

I stället för att klaga borde vi se till att inrätta en vårdcentral i anslutning till akuten. Där kan patienter som inte är akut sjuka få läkarvård.

Skäll inte på akuten, ställ politikerna mot väggen i stället! Det är de som vill dra ner på personal och förvärra läget ännu mer.

Gunilla Segerman

Karlstad

Jag blir heligt förbannad på att behöva lyssna på inkompetenta människor som säger att vården liknar den i ett u-land. Ja har nyligen fått en hjärninfarkt och med snabb hjälp från vårdcentralen fick jag komma till akuten, ivägskickad med en misstanke om att något inte var riktigt okej.

Jag fick god och snabb hjälp av personal som sprang benen av sig. Ambulanser kom in under tiden, fyllon gapade och skrek, barn grät med sina föräldrar. Ja, jag fick vänta, men personal hade koll på mig tills en läkare kunde komma och göra en bedömning så att jag fördes vidare till röntgenavdelningen.

I stället för att klaga borde vi se till att inrätta en vårdcentral i anslutning till akuten. Där kan patienter som inte är akut sjuka få läkarvård.

Skäll inte på akuten, ställ politikerna mot väggen i stället! Det är de som vill dra ner på personal och förvärra läget ännu mer.

Gunilla Segerman

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.