2016-02-17 06:00

2016-02-17 06:00

Jämlikhetens pris är för högt

FEMINISM:

Svar till signaturen Linn & Selma (NWT 15/2):

Det är inte ogrundat att feminismen uppfattas som ett hot mot oss kvinnor som inget hellre vill än att vara hemma för att ta hand om våra barn under deras uppväxt. Den likhetsfeminism som florerar i Sverige tar nämligen inte hänsyn till mödrars biologiska förutsättningar och behov utan försöker pressa in alla i en manlig norm, vare sig vi mår bra av det eller ej.

Det är mammor och barn som får betala priset för denna feministiska jämställdhet och det priset anser jag är alldeles för högt. Därför är feminismen negativ för mig.

Hemmafru och modersakskvinna

Svar till signaturen Linn & Selma (NWT 15/2):

Det är inte ogrundat att feminismen uppfattas som ett hot mot oss kvinnor som inget hellre vill än att vara hemma för att ta hand om våra barn under deras uppväxt. Den likhetsfeminism som florerar i Sverige tar nämligen inte hänsyn till mödrars biologiska förutsättningar och behov utan försöker pressa in alla i en manlig norm, vare sig vi mår bra av det eller ej.

Det är mammor och barn som får betala priset för denna feministiska jämställdhet och det priset anser jag är alldeles för högt. Därför är feminismen negativ för mig.

Hemmafru och modersakskvinna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.