2016-02-16 06:00

2016-02-16 06:00

Regionpolitiken har helt misslyckats

VÄRMLAND:

Värmland – ett län med ett utmärkt läge: residensstad vid Vänern, mitt mellan Oslo och Stockholm, egen flygplats med utrikesflyg. Trots detta är befolkningstillväxten bland de sämsta i Sverige.

Vad saknas? Kompetens hos ledare, möjlighet till goda kommunikationer som fungerar, möjlighet att bygga vid vatten. Ledande politiker, landshövding och Region Värmland har på dessa punkter misslyckats fullständigt. Inom byggsektorn gör länsstyrelsen allt för att stoppa och hindra utveckling och tillväxt.

Vid nästa val: kryssa bort lata/odugliga politiker som har underpresterat, avskaffa Region Värmland och sänd landshövding Kenneth Johansson hem till Falun. Ställ krav på Värmlandsbänkens ledamöter! Påminn om ansvaret att vara förtroendevald!

Nystart för Värmland

Värmland – ett län med ett utmärkt läge: residensstad vid Vänern, mitt mellan Oslo och Stockholm, egen flygplats med utrikesflyg. Trots detta är befolkningstillväxten bland de sämsta i Sverige.

Vad saknas? Kompetens hos ledare, möjlighet till goda kommunikationer som fungerar, möjlighet att bygga vid vatten. Ledande politiker, landshövding och Region Värmland har på dessa punkter misslyckats fullständigt. Inom byggsektorn gör länsstyrelsen allt för att stoppa och hindra utveckling och tillväxt.

Vid nästa val: kryssa bort lata/odugliga politiker som har underpresterat, avskaffa Region Värmland och sänd landshövding Kenneth Johansson hem till Falun. Ställ krav på Värmlandsbänkens ledamöter! Påminn om ansvaret att vara förtroendevald!

Nystart för Värmland

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.