2016-02-15 06:00

2016-02-15 06:00

Bygg bort flaskhalsen

KARLSTAD:

Hur tänkte de styrande när Östra Torggatan fixades till? Gatan gjordes smalare med parkering på båda sidor, där också taxi och varubilar ska få plats – och sedan ska alla bussar försöka ta sig fram där... De kan ju inte mötas på den trånga gatan!

Mitt förslag är att man tar bort parkeringarna och ordnar med en riktig taxistation.

Fundersam

Hur tänkte de styrande när Östra Torggatan fixades till? Gatan gjordes smalare med parkering på båda sidor, där också taxi och varubilar ska få plats – och sedan ska alla bussar försöka ta sig fram där... De kan ju inte mötas på den trånga gatan!

Mitt förslag är att man tar bort parkeringarna och ordnar med en riktig taxistation.

Fundersam

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.