2016-02-10 06:00

2016-02-10 06:00

Väntetiderna ska bli kortare

F-KASSAN:

Svar till signaturen Besviken och arg tjej (NWT 6/2):

Tråkigt att höra att du är arg och besviken på att du ännu inte har fått besked från oss på Försäkringskassan om din ansökan om sjukersättning. Vi arbetar hela tiden med att bli bättre och att korta väntetiderna på besked, det är en viktig fråga för oss. Samtidigt behöver vi också vara säkra på att de ersättningar vi betalar ut ges på rätt grunder. Självklart kan vi förbättra oss och vi arbetar hårt med att hela tiden hitta lösningar för att på kortare tid fatta korrekta beslut.

Birgitta Lindgren

områdeschef Försäkringskassan Karlstad

Svar till signaturen Besviken och arg tjej (NWT 6/2):

Tråkigt att höra att du är arg och besviken på att du ännu inte har fått besked från oss på Försäkringskassan om din ansökan om sjukersättning. Vi arbetar hela tiden med att bli bättre och att korta väntetiderna på besked, det är en viktig fråga för oss. Samtidigt behöver vi också vara säkra på att de ersättningar vi betalar ut ges på rätt grunder. Självklart kan vi förbättra oss och vi arbetar hårt med att hela tiden hitta lösningar för att på kortare tid fatta korrekta beslut.

Birgitta Lindgren

områdeschef Försäkringskassan Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.