2016-02-10 06:00

2016-02-10 06:00

Mestadels beröm åt chaufförerna

BUSSTRAFIK:

I en insändare 6/2 kommenterade en stadsbussförare en artikel i NWT förra veckan där ett möte beskrevs mellan en förare och en kund och där kunden upplevde sig ha blivit dåligt bemött.

Varje vardag genomförs drygt 25 000 resor i Karlstad på över 1 200 turer. Det blir många möten mellan förare och kund. Nästan alltid är dessa möten bra, mycket sällan uppstår en negativ situation. I de fall det händer försöker Karlstadsbuss och Förenade Buss tillsammans att reda ut vad som gått fel.

Karlstadsborna ger förarna höga betyg på bemötande, bland de högsta i landet, och det är vi glada för. Den övervägande bild vi får från kunderna är uppskattning över förarnas jobb och den instämmer jag och Karlstadsbuss i.

Mattias Bergh

Chef för Karlstadsbuss

I en insändare 6/2 kommenterade en stadsbussförare en artikel i NWT förra veckan där ett möte beskrevs mellan en förare och en kund och där kunden upplevde sig ha blivit dåligt bemött.

Varje vardag genomförs drygt 25 000 resor i Karlstad på över 1 200 turer. Det blir många möten mellan förare och kund. Nästan alltid är dessa möten bra, mycket sällan uppstår en negativ situation. I de fall det händer försöker Karlstadsbuss och Förenade Buss tillsammans att reda ut vad som gått fel.

Karlstadsborna ger förarna höga betyg på bemötande, bland de högsta i landet, och det är vi glada för. Den övervägande bild vi får från kunderna är uppskattning över förarnas jobb och den instämmer jag och Karlstadsbuss i.

Mattias Bergh

Chef för Karlstadsbuss