2016-02-09 06:00

2016-02-09 06:00

Det körs för sakta

BUSSAR:

Svar till signaturen Stadsbussförare (NWT 6/10):

Med erfarenhet från busskörning i storstad undrar jag om det uppfattas som ett slags vilohem att köra buss i Karlstad? Långsam acceleration och onödigt långa bromssträckor... Det körs helt enkelt alldeles för sakta och snigelaktigt i Karlstad, vilket är orsaken till de flesta förseningarna.

Tidtabellerna är det inget fel på. De skulle snarast på andra håll i landet uppfattas som alldeles för generösa.

Busspensionär

Svar till signaturen Stadsbussförare (NWT 6/10):

Med erfarenhet från busskörning i storstad undrar jag om det uppfattas som ett slags vilohem att köra buss i Karlstad? Långsam acceleration och onödigt långa bromssträckor... Det körs helt enkelt alldeles för sakta och snigelaktigt i Karlstad, vilket är orsaken till de flesta förseningarna.

Tidtabellerna är det inget fel på. De skulle snarast på andra håll i landet uppfattas som alldeles för generösa.

Busspensionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.