2016-02-01 06:00

2016-02-01 06:00

Bygg inte till varje pris

KARLSTAD:

Tänker inte Lars Mejern Larsson (S) på folkhälsan för de som drabbas av sämre luft samt mörkläggning under stora delar av dagen för intilliggande fastigheter vid Bävern 9 i Haga. det är vad en byggnation av ett sjuvåningshus skulle innebära.

Visst behövs det bostäder men inte till vilket pris som helst!

Besviken Hagabo

Tänker inte Lars Mejern Larsson (S) på folkhälsan för de som drabbas av sämre luft samt mörkläggning under stora delar av dagen för intilliggande fastigheter vid Bävern 9 i Haga. det är vad en byggnation av ett sjuvåningshus skulle innebära.

Visst behövs det bostäder men inte till vilket pris som helst!

Besviken Hagabo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.