2016-01-30 06:00

2016-01-30 06:00

Vill få se en redovisning

MJÖLK:

När Arla gjorde prissänkningar blev det alltid artiklar om hur stora förluster mjölbönderna gjorde. Vi som nu hjälper till med att betala 1 krona extra för Wermlandsmjölken undrar: när får vi se hur mycket förtjänsten blir per år för dessa mjölkleverantörer? Men det kanske inte är fint att skriva om något går bra ekonomiskt?

Roger

När Arla gjorde prissänkningar blev det alltid artiklar om hur stora förluster mjölbönderna gjorde. Vi som nu hjälper till med att betala 1 krona extra för Wermlandsmjölken undrar: när får vi se hur mycket förtjänsten blir per år för dessa mjölkleverantörer? Men det kanske inte är fint att skriva om något går bra ekonomiskt?

Roger

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.