2016-01-30 06:00

2016-01-30 06:00

Konfunderande reklamfilm

LANDSTINGET:

Jag läste att 221 tjänster ska bort inom Landstinget i Värmland, LiV. Mycket tråkigt. När jag sedan sitter på stadsbussen på väg till jobbet och ser reklamfilmen som www.liv.se har, så blir jag lite konfunderad. Hur hänger det ihop att man ska plocka bort 221 jobb, samtidigt som man vill locka folk att jobba hos LiV. Vad är syftet med den reklamen?

Observant tant

Jag läste att 221 tjänster ska bort inom Landstinget i Värmland, LiV. Mycket tråkigt. När jag sedan sitter på stadsbussen på väg till jobbet och ser reklamfilmen som www.liv.se har, så blir jag lite konfunderad. Hur hänger det ihop att man ska plocka bort 221 jobb, samtidigt som man vill locka folk att jobba hos LiV. Vad är syftet med den reklamen?

Observant tant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.