2016-01-30 06:00

2016-01-30 06:00

Gratis politisk propaganda

FEMINISM:

En stilla undran: den där lilla boken som just nu delas ut gratis till gymnasieelever och som bär rubriken att ”Alla borde vara feminister”... är den sponsrad av partiet FI eller? Även om den inte är det – är det okej med propaganda i en politiskt obunden gymnasieskola som ska vara till för alla som delar den värdegrund som skolan bygger på? Om så är fallet; när kommer all annan propaganda för övriga politiska inriktningar?

Ett riktigt tveksamt initiativ av gymnasieförvaltningen! Gratis är inte alltid gott!

Trött på smygpropaganda

En stilla undran: den där lilla boken som just nu delas ut gratis till gymnasieelever och som bär rubriken att ”Alla borde vara feminister”... är den sponsrad av partiet FI eller? Även om den inte är det – är det okej med propaganda i en politiskt obunden gymnasieskola som ska vara till för alla som delar den värdegrund som skolan bygger på? Om så är fallet; när kommer all annan propaganda för övriga politiska inriktningar?

Ett riktigt tveksamt initiativ av gymnasieförvaltningen! Gratis är inte alltid gott!

Trött på smygpropaganda

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.