2016-01-29 06:00

2016-01-29 06:00

Helnöjd med akuten

AKUTEN

Svar till: Weibel (NWT 27/1)

Jag tänker, att om man mår såpass bra att man orkar sitta på akuten i flera timmar och sedan åka hem och klaga på hur tråkigt det är, så kanske man inte är sjukare än att man hade kunnat vänta, och ringa till sin vårdcentral dagen efter istället. Själv har jag aldrig behövt vänta mer än 20 minuter, de har varit väldigt bra på att hålla den utlovade tiden som man förbokar via 1177. För ingen åker väl till akuten utan att ringa dit först?

Nöjd akutbesökare

 

Jag tänker, att om man mår såpass bra att man orkar sitta på akuten i flera timmar och sedan åka hem och klaga på hur tråkigt det är, så kanske man inte är sjukare än att man hade kunnat vänta, och ringa till sin vårdcentral dagen efter istället. Själv har jag aldrig behövt vänta mer än 20 minuter, de har varit väldigt bra på att hålla den utlovade tiden som man förbokar via 1177. För ingen åker väl till akuten utan att ringa dit först?

Nöjd akutbesökare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.