2016-01-23 06:00

2016-01-23 06:00

Efterlyseranpassning och moral

KARLSTAD:

Jag läser i NWT att kyrkan ska betala för elen till EU-migranterna på Våxnäs. Inte nog med att de har råd att röka och köpa sprit, de går före i kön i affärer och åker gratis på bussarna. Tänk om de kunde anpassa sig lite och inte tro att de kan få allt gratis utan att göra ett enda dugg. Var är moralen i detta?

Inte medlem i kyrkan och inte EU medborgare

Jag läser i NWT att kyrkan ska betala för elen till EU-migranterna på Våxnäs. Inte nog med att de har råd att röka och köpa sprit, de går före i kön i affärer och åker gratis på bussarna. Tänk om de kunde anpassa sig lite och inte tro att de kan få allt gratis utan att göra ett enda dugg. Var är moralen i detta?

Inte medlem i kyrkan och inte EU medborgare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.