2016-01-22 06:00

2016-01-22 06:00

Ingen ska behöva frysa ihjäl

MIGRANTER:

Kommunalrådet Per-Inge Lidén säger att han förstår migranternas situation när det är kallt. Men ska någon människa alls behöva sitta och värma sig vid värmeljus när temperaturen pendlar mellan 15 och 20 minusgrader? Är detta Karlstads kommuns policy?

Lidén nämner också att beslutet om att inte erbjuda el är en avvägning mellan olika intressen. Jag anser att ingen människa ska behöva frysa ihjäl i vårt land, och ska vi hjälpa någon så måste vi göra det fullt ut.

Pensionärsfunderingar om människors lika värde

Kommunalrådet Per-Inge Lidén säger att han förstår migranternas situation när det är kallt. Men ska någon människa alls behöva sitta och värma sig vid värmeljus när temperaturen pendlar mellan 15 och 20 minusgrader? Är detta Karlstads kommuns policy?

Lidén nämner också att beslutet om att inte erbjuda el är en avvägning mellan olika intressen. Jag anser att ingen människa ska behöva frysa ihjäl i vårt land, och ska vi hjälpa någon så måste vi göra det fullt ut.

Pensionärsfunderingar om människors lika värde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.