2016-01-18 06:00

2016-01-18 06:00

Slöseri med kasserat viltstängsel

TRAFIK:

Jag läste NWT-artikeln den 30/12 om extra stor älgfara på E 18 till följd av att viltstängslet på Sörmon hade plockat ned. Bilden intill artikeln visar att det inte hade plockats ned med tanke på att återanvända till andra ändamål. Stängslet har bara skövlats och mejats ned. Både stolpar och nät ligger kastade bredvid vägbanan.

Det finns väl risk att vilda djur fastnar?

Och vem betalar det nya viltstängslet? Kostnaden för vägbygget lär ju inte bli billigare...

T C

Jag läste NWT-artikeln den 30/12 om extra stor älgfara på E 18 till följd av att viltstängslet på Sörmon hade plockat ned. Bilden intill artikeln visar att det inte hade plockats ned med tanke på att återanvända till andra ändamål. Stängslet har bara skövlats och mejats ned. Både stolpar och nät ligger kastade bredvid vägbanan.

Det finns väl risk att vilda djur fastnar?

Och vem betalar det nya viltstängslet? Kostnaden för vägbygget lär ju inte bli billigare...

T C

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.