2016-01-18 06:00

2016-01-18 06:00

Bortglömda skolkunskaper

MÅNGKULTUR:

Svar till signaturen Frågande (NWT 14/1):

Det verkar som om du har glömt bort allt du läste i skolan. Astronomin kommer från muslimerna, matematiken från araberna, fransmännen tog hit kulturen, tyskarna handeln, belgarna vår basindustri, vår religion kommer från Mellanöstern, och musiken har influenser från England och USA. Bara för att ta några exempel som visar att utan mångkultur hade Sverige inte varit ett så framstående land.

Svarande

Svar till signaturen Frågande (NWT 14/1):

Det verkar som om du har glömt bort allt du läste i skolan. Astronomin kommer från muslimerna, matematiken från araberna, fransmännen tog hit kulturen, tyskarna handeln, belgarna vår basindustri, vår religion kommer från Mellanöstern, och musiken har influenser från England och USA. Bara för att ta några exempel som visar att utan mångkultur hade Sverige inte varit ett så framstående land.

Svarande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.