2016-01-16 06:00

2016-01-16 06:00

Be om ursäkt till Kommunal!

TRIVIALITETER:

Aftonbladet bör genast be om ursäkt till 3:e vice ordföranden Anders Bergström i Kommunal! Hur kan man förvänta sig att han ska komma ihåg att betala för en så trivial sak som privata boenden på Kommunals anläggning Marholmen? Bergström är en person som har viktigare saker att tänka på, såsom förlusten på över 300 miljoner kronor i Handelsbolaget Lyrans verksamhet.

Tystnaden från ordförande samt 1:e och 2:e vice ordförande utgår jag ifrån beror på att de arbetar intensivt med att få HB Lyran på rätt köl.

Förundrad

Aftonbladet bör genast be om ursäkt till 3:e vice ordföranden Anders Bergström i Kommunal! Hur kan man förvänta sig att han ska komma ihåg att betala för en så trivial sak som privata boenden på Kommunals anläggning Marholmen? Bergström är en person som har viktigare saker att tänka på, såsom förlusten på över 300 miljoner kronor i Handelsbolaget Lyrans verksamhet.

Tystnaden från ordförande samt 1:e och 2:e vice ordförande utgår jag ifrån beror på att de arbetar intensivt med att få HB Lyran på rätt köl.

Förundrad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.