2016-01-15 10:20

2016-01-15 10:20

Ros till cuparrangörer och tistel till kommunen

HANDBOLL

Jag vill ge en stor eloge/ros till alla som var med och anordnade Skåre cup i handboll i Gjutaren i Karlstad den 10 januari.

Bra jobbat och vilken fin tradition!

En lika stor tistel till Karlstads kommun som inte kan se fördelen med att bygga en sporthall i Skåre. Att två av Värmlands största ungdomsföreningar, Skåre HK och Hertzöga BK, inte har någon riktig hemmahall är helt obegripligt. Nästan lika obegripligt är det att handbollen (Skåre HK) och innebandyn (Hertzöga BK) klarar av att bedriva en sådan bra ungdomsverksamhet med de medel som tillhandahålls.

Bygg en sporthall i Skåre nu, så att barnen slipper åka in till Karlstad!

För jag antar att Karlstads kommun vill uppmuntra barnen i Skåre till att idrotta, eller..?

”Andreas”

 

Bra jobbat och vilken fin tradition!

En lika stor tistel till Karlstads kommun som inte kan se fördelen med att bygga en sporthall i Skåre. Att två av Värmlands största ungdomsföreningar, Skåre HK och Hertzöga BK, inte har någon riktig hemmahall är helt obegripligt. Nästan lika obegripligt är det att handbollen (Skåre HK) och innebandyn (Hertzöga BK) klarar av att bedriva en sådan bra ungdomsverksamhet med de medel som tillhandahålls.

Bygg en sporthall i Skåre nu, så att barnen slipper åka in till Karlstad!

För jag antar att Karlstads kommun vill uppmuntra barnen i Skåre till att idrotta, eller..?

”Andreas”

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.