2016-01-05 06:00

2016-01-05 06:00

Ministern och finanserna

SVERIGE:

Finansministern skyller skattehöjningen delvis på Miljöpartiet. Har man valt att regera tillsammans får man stå för det och inte skylla på sin partner.

Nästa bortförklaring är att omständigheterna har ändrats – där måste hon syfta på att priset har gått ned på drivmedel och därför motiverar en skatthöjning som hon inte måste ta ansvar för. Slutsats när priset stiger på drivmedel igen så sjunker skatten med lika mycket.

Tro't den som vill

Finansministern skyller skattehöjningen delvis på Miljöpartiet. Har man valt att regera tillsammans får man stå för det och inte skylla på sin partner.

Nästa bortförklaring är att omständigheterna har ändrats – där måste hon syfta på att priset har gått ned på drivmedel och därför motiverar en skatthöjning som hon inte måste ta ansvar för. Slutsats när priset stiger på drivmedel igen så sjunker skatten med lika mycket.

Tro't den som vill

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.