2016-01-05 06:00

2016-01-05 06:00

Kaosartat nyårsarrangemang

KARLSTAD:

Vi vill ge kommunen en stor känga för nyårsarrangemang på Sandgrundsudden! Vi, en tvåbarnsfamilj, upplevde ett kaosartat nyårsfirande på Udden med raketer som flög över huvudena på oss och smällde bredvid på nära håll. Folk sköt raketer från alla håll in i folkmängden. Det måste ha varit änglavakt om ingen blev skadad. Vi såg ett flertal med ryggsäckar fulla med raketer. Fruktansvärt! Och polisen var underbemannad, Dessutom var det mycket fylla. Det var sista gången för oss!

Besviken

Vi vill ge kommunen en stor känga för nyårsarrangemang på Sandgrundsudden! Vi, en tvåbarnsfamilj, upplevde ett kaosartat nyårsfirande på Udden med raketer som flög över huvudena på oss och smällde bredvid på nära håll. Folk sköt raketer från alla håll in i folkmängden. Det måste ha varit änglavakt om ingen blev skadad. Vi såg ett flertal med ryggsäckar fulla med raketer. Fruktansvärt! Och polisen var underbemannad, Dessutom var det mycket fylla. Det var sista gången för oss!

Besviken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.