2016-01-05 06:00

2016-01-05 06:00

Förmodad ovilja mot Folkets hus

SKOGHALL:

Jag var på skrattfest i Folkets hus i Skoghall i lördags. Det var mycket bra – men dålig publikuppslutning. Vad är felet? Det kan inte vara priset. Vii som kom var från andra ställen, så beror det på bruksmentaliteten – en ovilja att se det som visas på Folkets hus? Vi som var där njöt och skrattade i tre timmar.

Glader

Jag var på skrattfest i Folkets hus i Skoghall i lördags. Det var mycket bra – men dålig publikuppslutning. Vad är felet? Det kan inte vara priset. Vii som kom var från andra ställen, så beror det på bruksmentaliteten – en ovilja att se det som visas på Folkets hus? Vi som var där njöt och skrattade i tre timmar.

Glader

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.