2016-01-04 06:00

2016-01-04 06:00

Missnöjd med affär

HANDEL:

Hos Netto på Råtorp i Karlstad är varorna i reklambladet antingen ofta slut eller så har de inte kommit. Dessutom har jag två gånger på en vecka fått betala ett högre pris på varan än det som stått i skyltningen: ena gången ett skyltat kilopris på 39 kronor som i kassan blev 59; andra gången ett styckpris på 89 kronor som blev 149. Ingen rättelse eller någon annan ursäkt än att man har ”glömt” att märka om...

Maritha Larsson

Hos Netto på Råtorp i Karlstad är varorna i reklambladet antingen ofta slut eller så har de inte kommit. Dessutom har jag två gånger på en vecka fått betala ett högre pris på varan än det som stått i skyltningen: ena gången ett skyltat kilopris på 39 kronor som i kassan blev 59; andra gången ett styckpris på 89 kronor som blev 149. Ingen rättelse eller någon annan ursäkt än att man har ”glömt” att märka om...

Maritha Larsson