2016-01-04 06:00

2016-01-04 06:00

Missnöjd med affär

HANDEL:

Hos Netto på Råtorp i Karlstad är varorna i reklambladet antingen ofta slut eller så har de inte kommit. Dessutom har jag två gånger på en vecka fått betala ett högre pris på varan än det som stått i skyltningen: ena gången ett skyltat kilopris på 39 kronor som i kassan blev 59; andra gången ett styckpris på 89 kronor som blev 149. Ingen rättelse eller någon annan ursäkt än att man har ”glömt” att märka om...

Maritha Larsson

Hos Netto på Råtorp i Karlstad är varorna i reklambladet antingen ofta slut eller så har de inte kommit. Dessutom har jag två gånger på en vecka fått betala ett högre pris på varan än det som stått i skyltningen: ena gången ett skyltat kilopris på 39 kronor som i kassan blev 59; andra gången ett styckpris på 89 kronor som blev 149. Ingen rättelse eller någon annan ursäkt än att man har ”glömt” att märka om...

Maritha Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.