2015-12-31 06:00

2015-12-31 06:00

Mer om varg än nåt annat

MEDIA:

Jag fattar inte hur media kan vara så idogt upptagna av vargjakt. Ute i samhället går pedofiler och hustrumisshandlare och kör berusade, livsfarliga bilförare omkring – samhällsproblem som inte uppmärksammas lika mycket. Bara när de gjort några illa, ofta under lång tid.

Vargar är inte fientliga mot människor men angriper instinktivt älgar, får och hundar när tillfälle ges. Kan man klandra dem för det? Det beror på vems intressen media fokuserar på. Något är fel, år efter år....

Gunnar H

Jag fattar inte hur media kan vara så idogt upptagna av vargjakt. Ute i samhället går pedofiler och hustrumisshandlare och kör berusade, livsfarliga bilförare omkring – samhällsproblem som inte uppmärksammas lika mycket. Bara när de gjort några illa, ofta under lång tid.

Vargar är inte fientliga mot människor men angriper instinktivt älgar, får och hundar när tillfälle ges. Kan man klandra dem för det? Det beror på vems intressen media fokuserar på. Något är fel, år efter år....

Gunnar H

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.