2015-12-30 06:00

2015-12-30 06:00

På helspänn och vill bara fly

NYÅRSSMÄLLARE:

Nu är snart den skräckfyllda dagen här... Jag har en liten vovve som blir mycket rädd när det smäller. Alla hundens sinnen säger att det är livsfara och hela tiden är kroppen på helspänn – vill bara fly från ett gömställe till ett annat, skakar och törs inte äta och dricka eller gå ut och kissa.

Det är synd om min hund och alla andra skotträdda hundar!

Snälla, sluta smälla!

Harry

Nu är snart den skräckfyllda dagen här... Jag har en liten vovve som blir mycket rädd när det smäller. Alla hundens sinnen säger att det är livsfara och hela tiden är kroppen på helspänn – vill bara fly från ett gömställe till ett annat, skakar och törs inte äta och dricka eller gå ut och kissa.

Det är synd om min hund och alla andra skotträdda hundar!

Snälla, sluta smälla!

Harry

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.