2015-12-19 06:00

2015-12-19 06:00

Religion är bara löjligt

TRO:

Hur kan människan ägna så mycket av sina liv till att tro på fantasier? Det är ju löjligt! Livet är kort och tro orsakar bara en massa krig. Tänk vad jorden hade sett bra ut utan tro på höga makter som inte finns. Det finns inte ett enda bevis för Guds existens. Ingen har ju topsat Gud, eller hur? Tro är sagor för vuxna som inte vet bättre.

Alexandra

Hur kan människan ägna så mycket av sina liv till att tro på fantasier? Det är ju löjligt! Livet är kort och tro orsakar bara en massa krig. Tänk vad jorden hade sett bra ut utan tro på höga makter som inte finns. Det finns inte ett enda bevis för Guds existens. Ingen har ju topsat Gud, eller hur? Tro är sagor för vuxna som inte vet bättre.

Alexandra

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.