2015-12-11 06:00

2015-12-11 06:00

För många döda vargar i tv-rutan

LÄMPLIGHET:

I varje program med varginslag måste tydligen minst en död varg visas. Till vilken nytta? Jag har tidigare varit i kontakt med SVT Värmland och då fått svaret att det är lämpligt när det handlar om döda vargar. Men nyligen handlade det om en ny, frisk varg som kan se till så att det blir en frisk population bland vargarna. Då visades ytterligare en bild på död varg. Varför?

Kenneth Svensson

Karlstad

I varje program med varginslag måste tydligen minst en död varg visas. Till vilken nytta? Jag har tidigare varit i kontakt med SVT Värmland och då fått svaret att det är lämpligt när det handlar om döda vargar. Men nyligen handlade det om en ny, frisk varg som kan se till så att det blir en frisk population bland vargarna. Då visades ytterligare en bild på död varg. Varför?

Kenneth Svensson

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.