2015-12-10 06:00

2015-12-10 06:00

Bekymmer med galande tuppar

FORSHAGA:

Hela världen är i uppror – med krig, folk på flykt och städer i ruiner.

Men i Forshaga har man bekymmer med att tuppar gal...

De borde börja tänka mer positivt där, som att nu är tupparna på gång! Men när man ser allting negativt, så retar man sig i stället på dem – och grannarna som har dem – och man kan varken sova eller koppla av.

Jag skulle hellre bo nära tupparna än dessa människor!

Jag hoppas att tupparna får leva, då blir jag glad!

Djurvän

Hela världen är i uppror – med krig, folk på flykt och städer i ruiner.

Men i Forshaga har man bekymmer med att tuppar gal...

De borde börja tänka mer positivt där, som att nu är tupparna på gång! Men när man ser allting negativt, så retar man sig i stället på dem – och grannarna som har dem – och man kan varken sova eller koppla av.

Jag skulle hellre bo nära tupparna än dessa människor!

Jag hoppas att tupparna får leva, då blir jag glad!

Djurvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.