2015-12-03 14:49

2015-12-03 14:49

Lämna bäste vännen hemma

JAKTNy chans för en Nimrod

Det fanns en tid då urfolken jagade i grupp och dödade till och med jättedjur som mammutar utan ”framavlade” jakthundar.

Då var det fråga om att hålla svälten borta, något som höll gruppen samman. Längtan efter att få jaga och döda i dag, när allt finns att äta, borde kunna tillfredsställas utan hund - även i våra dagar. Lämna bäste vännen skadefri hemma och pröva den egna förmågan!

Då var det fråga om att hålla svälten borta, något som höll gruppen samman. Längtan efter att få jaga och döda i dag, när allt finns att äta, borde kunna tillfredsställas utan hund - även i våra dagar. Lämna bäste vännen skadefri hemma och pröva den egna förmågan!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.