2015-12-02 06:00

2015-12-02 06:00

Vår värld har blivit rutten...

KORRUPTION:

Jag kan bara konstatera att allting snart är korrupt: Diktatorer, människosmugglare, Internationella fotbollsförbundet, Friiidrottsförbundet, Telia Sonera, Saab, läkemedelstillverkare och nu senast Torsby Kommun.

Listan kan göras mycket längre, det här är enbart ett axplock från vår ruttna värld.

Samhällsbetraktare

Jag kan bara konstatera att allting snart är korrupt: Diktatorer, människosmugglare, Internationella fotbollsförbundet, Friiidrottsförbundet, Telia Sonera, Saab, läkemedelstillverkare och nu senast Torsby Kommun.

Listan kan göras mycket längre, det här är enbart ett axplock från vår ruttna värld.

Samhällsbetraktare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.