2015-12-02 06:00

2015-12-04 14:15

De gamla får fryst helgmat

FORSHAGA MODERAT DEJE/ULLERUD

Hur kan socialdemokrater och centerpartister i Forshaga kommun frånta de gamla deras lagade mat på helgerna och i stället leverera fryst? Hur fungerar den politiken gentemot de gamla, anställda och att vara en barnkommun?

Jag var själv uppfödd som socialdemokrat men ändrade mig för tre år sedan.

Monica Recenius

Hur kan socialdemokrater och centerpartister i Forshaga kommun frånta de gamla deras lagade mat på helgerna och i stället leverera fryst? Hur fungerar den politiken gentemot de gamla, anställda och att vara en barnkommun?

Jag var själv uppfödd som socialdemokrat men ändrade mig för tre år sedan.

Monica Recenius

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.