2015-12-01 06:00

2015-12-01 06:00

Inte konstigt att många är oroliga

VÄRMLANDSTRAFIK:

Inte nog med att vd Lars Bull på Värmlandstrafik tror sig veta och kunna bestämma när bussresenärer behöver gå på toaletten. Av ett inslag i lokal-tv nyligen framgick också att han ensam bestämmer vilka hållplatser på Fryksdalsbanan som ska läggas ner! Enligt honom måste en så viktig sak bestämmas av ”professionen”... Är det herr Bull, det? Inte konstigt att så många är besvikna och oroliga!

Vad tycker övriga medlemmar i respektive styrelse?

Tåg- och bussresenär

Inte nog med att vd Lars Bull på Värmlandstrafik tror sig veta och kunna bestämma när bussresenärer behöver gå på toaletten. Av ett inslag i lokal-tv nyligen framgick också att han ensam bestämmer vilka hållplatser på Fryksdalsbanan som ska läggas ner! Enligt honom måste en så viktig sak bestämmas av ”professionen”... Är det herr Bull, det? Inte konstigt att så många är besvikna och oroliga!

Vad tycker övriga medlemmar i respektive styrelse?

Tåg- och bussresenär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.