2015-11-27 10:56

2015-11-27 10:56

Spara i Landstingshuset

SJUKVÅRD

Jag föreslår att nedskärningarna görs där varken patienter eller vårdpersonal märker det och det är i Landstingshuset i Karlstad. Fredrik Larssons uttalande om att dubbelpass, övertid och stängda vårdavdelningar enbart är personalens upplevelse är i högsta grad kränkande. Fredrik Larsson behöver få råd av vårdpersonal hur han borde jobba på ett nytt och effektivare sätt och därmed frigöra en massa pengar. Inköpet av 80 läsplattor verkar i detta läge vara väl övertänkt, komplettera gärna med lika många kulramar eftersom inga landstingsledamöter verkar kunna räkna.

Jag föreslår att nedskärningarna görs där varken patienter eller vårdpersonal märker det och det är i Landstingshuset i Karlstad. Fredrik Larssons uttalande om att dubbelpass, övertid och stängda vårdavdelningar enbart är personalens upplevelse är i högsta grad kränkande. Fredrik Larsson behöver få råd av vårdpersonal hur han borde jobba på ett nytt och effektivare sätt och därmed frigöra en massa pengar. Inköpet av 80 läsplattor verkar i detta läge vara väl övertänkt, komplettera gärna med lika många kulramar eftersom inga landstingsledamöter verkar kunna räkna.

  • Trött skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.