2015-11-27 15:34

2015-11-27 15:34

Jag hoppas ni känner er nöjda

LANDSTINGET

Det är nu vi skördar resultatet av flera års felaktiga beslut i landstinget. Man kan undra om värmlänningen är medveten om att de så kallade omställningar som tvingas fram betyder att verksamheter måste stänga. Är det vad man vill? Stänga vårdplatser och säga upp personal på Centralsjukhuset för att åter öppna Säffle och Kristinehamn för en kostnad på cirka 50 miljoner kronor! För det är det som händer för närvarande! Hoppas ni som röstat på alliansen känner er nöjda med resultatet!

Liv

Det är nu vi skördar resultatet av flera års felaktiga beslut i landstinget. Man kan undra om värmlänningen är medveten om att de så kallade omställningar som tvingas fram betyder att verksamheter måste stänga. Är det vad man vill? Stänga vårdplatser och säga upp personal på Centralsjukhuset för att åter öppna Säffle och Kristinehamn för en kostnad på cirka 50 miljoner kronor! För det är det som händer för närvarande! Hoppas ni som röstat på alliansen känner er nöjda med resultatet!

Liv

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.