2015-11-27 10:58

2015-11-27 10:58

Bättre stil Åsa Romson!

POLITIK

Sveriges regering är utvald att leda vårt land. Som samhällsmedborgare känns det definitivt inte bra när statsrådet och vice statsministern Åsa Romson står i TV och grinar och snörvlar när allt inte går som hon vill. Litet mer statsmannaskap och ledarstil kan man kräva i den situation vårt land befinner sig i, speciellt som hon är delaktig i den krissituation landet hamnat i.

Sveriges regering är utvald att leda vårt land. Som samhällsmedborgare känns det definitivt inte bra när statsrådet och vice statsministern Åsa Romson står i TV och grinar och snörvlar när allt inte går som hon vill. Litet mer statsmannaskap och ledarstil kan man kräva i den situation vårt land befinner sig i, speciellt som hon är delaktig i den krissituation landet hamnat i.

  • Tore Jonsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.