2015-11-21 06:00

2015-11-21 06:00

Politisk inkompetens

KARLSTAD

Hej Karlstad! Är det inte dags för er att vakna upp ur dvalan?

Gång på gång visar era politiker på inkompetens. Var ska man börja? Hells Angels-katastrofen, vindsnurrorna, bro över älven till Arenan, trafikplaneringen i centrum...Man kan hålla på i evigheter och till slut, men inte minst, nu ska man med moderater och miljöpartister i täten rea bort Stadshuset. Man kan ju undra om det är korruption på hög nivå? Att ge bort 50 miljoner som så väl skulle behövas, kanske till att skrota era vindsnurror.

DIX

Gång på gång visar era politiker på inkompetens. Var ska man börja? Hells Angels-katastrofen, vindsnurrorna, bro över älven till Arenan, trafikplaneringen i centrum...Man kan hålla på i evigheter och till slut, men inte minst, nu ska man med moderater och miljöpartister i täten rea bort Stadshuset. Man kan ju undra om det är korruption på hög nivå? Att ge bort 50 miljoner som så väl skulle behövas, kanske till att skrota era vindsnurror.

DIX

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.