2015-11-09 06:00

2015-11-09 06:00

En orättvis jämförelse

STAGNATION:

Svar till Martin Söderlund (NWT 6/11):

Jag tycker inte att det är riktigt rättvisande av dig att jämföra mångkulturalismen med en symfoniorkester. Däremot vet ju alla vi som är musiker att en ny person, ett nytt instrument, ett nytt och annorlunda sätt att tänka musik vitaliserar oss, skapar nya former.

Det finns en anledning till att musiker söker nya vägar och nya samarbetspartners – de håller på att stagnera...

Sören basist

Svar till Martin Söderlund (NWT 6/11):

Jag tycker inte att det är riktigt rättvisande av dig att jämföra mångkulturalismen med en symfoniorkester. Däremot vet ju alla vi som är musiker att en ny person, ett nytt instrument, ett nytt och annorlunda sätt att tänka musik vitaliserar oss, skapar nya former.

Det finns en anledning till att musiker söker nya vägar och nya samarbetspartners – de håller på att stagnera...

Sören basist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.