2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Jobben finns inte på landet

BEFOLKNINGSTÄTHET

Svar till Charlotte Hult (NWT 29/10):

Om det vore så väl att det vore 22 eller 23 människor per kvadratkilometer och jobben vore spridda på samma sätt så vore det inga problem. Men sanningen är att allt koncentreras till Stockholm och andra storstäder, och det med våra folkvaldas goda minne. I England och Tyskland lever hela landsbygden överallt.

Morgan

Svar till Charlotte Hult (NWT 29/10):

Om det vore så väl att det vore 22 eller 23 människor per kvadratkilometer och jobben vore spridda på samma sätt så vore det inga problem. Men sanningen är att allt koncentreras till Stockholm och andra storstäder, och det med våra folkvaldas goda minne. I England och Tyskland lever hela landsbygden överallt.

Morgan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.