2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Trött på Centern

POLITIK:

Centerpartiet vill ju ha fri invandring, så nu är de väl glada när det väller in flyktingar. Centern vill inte sänka skatten för fattiga pensionärer. En flykting som får uppehållstillstånd får bidrag som mycket överstiger vad de fattigaste pensionärerna får i pension. Är det rättvist? Moderaterna har den bästa invandringspolitiken.

Fd centerpartist

Centerpartiet vill ju ha fri invandring, så nu är de väl glada när det väller in flyktingar. Centern vill inte sänka skatten för fattiga pensionärer. En flykting som får uppehållstillstånd får bidrag som mycket överstiger vad de fattigaste pensionärerna får i pension. Är det rättvist? Moderaterna har den bästa invandringspolitiken.

Fd centerpartist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.