2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Fler brev på villovägar

POST:

Svar till signaturen Besviken Filipstadsbo (NWT 28/10):

Så har alltså PostNord missat ett brev – igen... Jag skickade ett brev den 18/8 som aldrig kom fram. Det har inte heller kommit tillbaka till mig, trots att jag skrev avsändare. Som du skrev: man ska väl inte behöva skicka all post rekommenderat? Tråkigt när man inte längre kan lita på PostNord och törs skicka vanliga brev. Hoppas att fler hör av sig, så kanske de skärper sig.

Gun-Britt Friberg

Svar till signaturen Besviken Filipstadsbo (NWT 28/10):

Så har alltså PostNord missat ett brev – igen... Jag skickade ett brev den 18/8 som aldrig kom fram. Det har inte heller kommit tillbaka till mig, trots att jag skrev avsändare. Som du skrev: man ska väl inte behöva skicka all post rekommenderat? Tråkigt när man inte längre kan lita på PostNord och törs skicka vanliga brev. Hoppas att fler hör av sig, så kanske de skärper sig.

Gun-Britt Friberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.