2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Centrum förstört av fartgupp

TORSBY:

Nu har Torsbys kommunarkitekt vaknat till igen och börjat planera för handel utefter väg 45. Kanske har han insett att kunderna sviker Torsbys centrum efter det att kommunen har byggt ett hav av fartgupp och förstört centrum med trånga p-platser. Räddningen för många är kanske att de hjälps åt att bygga ett nytt handelshus utanför Torsby.

Missnöjd Torsbybo

Nu har Torsbys kommunarkitekt vaknat till igen och börjat planera för handel utefter väg 45. Kanske har han insett att kunderna sviker Torsbys centrum efter det att kommunen har byggt ett hav av fartgupp och förstört centrum med trånga p-platser. Räddningen för många är kanske att de hjälps åt att bygga ett nytt handelshus utanför Torsby.

Missnöjd Torsbybo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.