2015-10-29 06:00

2015-10-29 06:00

Se det som en förmån att ditt barn vill ha skjuts hem

HALLOWEEN: Man kanske vill man inte åka buss klädd som vampyr eller häxa

Halloween har blivit allt mer populärt att fira med fester och maskerader bland barn och unga. Ibland blir det lite sent och många unga önskar nog att du som pappa eller mamma hämtar från festen. Kanske vill man inte åka buss hem mitt i natten klädd som vampyr eller häxa.

Var tacksam för dessa nattliga körningar, även om de ibland kan kännas jobbiga. Det är ett bra betyg till dig som förälder att ditt barn vill att du ska hämta. Se det som en förmån att få lite kvalitetstid med ditt barn.

Jag vill slå ett slag for helt nykter körning så att du inte äventyrar din, ditt barns och andras säkerhet i Halloweennatten!

Göran Sydhage

Halloween har blivit allt mer populärt att fira med fester och maskerader bland barn och unga. Ibland blir det lite sent och många unga önskar nog att du som pappa eller mamma hämtar från festen. Kanske vill man inte åka buss hem mitt i natten klädd som vampyr eller häxa.

Var tacksam för dessa nattliga körningar, även om de ibland kan kännas jobbiga. Det är ett bra betyg till dig som förälder att ditt barn vill att du ska hämta. Se det som en förmån att få lite kvalitetstid med ditt barn.

Jag vill slå ett slag for helt nykter körning så att du inte äventyrar din, ditt barns och andras säkerhet i Halloweennatten!

Göran Sydhage

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.