2015-10-29 06:00

2015-10-29 06:00

Övergiven skrotbil stör idyll

MILJÖ:

Ska det vara tillåtet att bara lämna bilen när den är slut? Vid den vackra Borgmästarholmen i Karlstad har en bilist från Molkom lämnat sin skrothög till bil. Han tycker visst att det är okej att bara gå därifrån och överlåta problemen åt andra. Nedskräpning, oljeläckage... Den har nu stått där i snart tre veckor. Vad händer?

Lasse Forsgren

Ska det vara tillåtet att bara lämna bilen när den är slut? Vid den vackra Borgmästarholmen i Karlstad har en bilist från Molkom lämnat sin skrothög till bil. Han tycker visst att det är okej att bara gå därifrån och överlåta problemen åt andra. Nedskräpning, oljeläckage... Den har nu stått där i snart tre veckor. Vad händer?

Lasse Forsgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.