2015-10-28 06:00

2015-10-28 06:00

Tända ljus för dödade hundar

VARG:

Den 12/11 hedrar vi de hundar som har fallit offer för varg.

Förra året tändes det ljus ute i stugorna för våra fallna jaktkamrater, och på torget i Karlstad samlades ett 100-tal personer. Min önskan är att det i år ska brinna tusentals ljus i stugor, på torg och andra samlingsplatser för att uppmärksamma de som har fått plikta med sina liv i mötet med varg.

Så samla er, om ni så bara tio stycken, och lys upp höstmörkret för att hedra minnet av alla vargdödade hundar!

Sofie Rockmyr

Den 12/11 hedrar vi de hundar som har fallit offer för varg.

Förra året tändes det ljus ute i stugorna för våra fallna jaktkamrater, och på torget i Karlstad samlades ett 100-tal personer. Min önskan är att det i år ska brinna tusentals ljus i stugor, på torg och andra samlingsplatser för att uppmärksamma de som har fått plikta med sina liv i mötet med varg.

Så samla er, om ni så bara tio stycken, och lys upp höstmörkret för att hedra minnet av alla vargdödade hundar!

Sofie Rockmyr

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.