2015-10-28 06:00

2015-10-28 06:00

Tända ljus för dödade hundar

VARG:

Den 12/11 hedrar vi de hundar som har fallit offer för varg.

Förra året tändes det ljus ute i stugorna för våra fallna jaktkamrater, och på torget i Karlstad samlades ett 100-tal personer. Min önskan är att det i år ska brinna tusentals ljus i stugor, på torg och andra samlingsplatser för att uppmärksamma de som har fått plikta med sina liv i mötet med varg.

Så samla er, om ni så bara tio stycken, och lys upp höstmörkret för att hedra minnet av alla vargdödade hundar!

Sofie Rockmyr

Den 12/11 hedrar vi de hundar som har fallit offer för varg.

Förra året tändes det ljus ute i stugorna för våra fallna jaktkamrater, och på torget i Karlstad samlades ett 100-tal personer. Min önskan är att det i år ska brinna tusentals ljus i stugor, på torg och andra samlingsplatser för att uppmärksamma de som har fått plikta med sina liv i mötet med varg.

Så samla er, om ni så bara tio stycken, och lys upp höstmörkret för att hedra minnet av alla vargdödade hundar!

Sofie Rockmyr