2015-10-27 06:00

2015-10-27 06:00

Om tiggare och EU med mera...

BLANDAT:

Kalla det vad ni vill men tiggare tjänar inte pengar utan de tigger. Det kan inte omskrivas. Men de som ska ansättas är de styrande myndigheterna i främst Rumänien men i viss utsträckning även Bulgarien. Det ska givetvis EU, denna tandlösa samling höginkomsttagare, göra. Tala om för EU:s alla medlemsländer vilka förpliktelser man har gentemot de egna medborgarna och att EU-pengarna inte är avsedda för att de styrande ska inhandla fetare BMW, Audi och Mercor till deras bra-å-ha-konton för egen räkning utomlands. Det ”utreds” och läggs ner igen; sluta jamsa, ta hem era medborgare för nu behöver vi ta hand om dem som flyr från krig. Har ni inte fattat det? Jag har dessutom hört att ett gäng ska flytta in hos Reinfeldt, för det var väl det han avsåg med att vi alla ska ”öppna våra hjärtan” och han har ju ekonomiska möjligheter till det högt över medelsvensson. Härligt!

Klartextat

Kalla det vad ni vill men tiggare tjänar inte pengar utan de tigger. Det kan inte omskrivas. Men de som ska ansättas är de styrande myndigheterna i främst Rumänien men i viss utsträckning även Bulgarien. Det ska givetvis EU, denna tandlösa samling höginkomsttagare, göra. Tala om för EU:s alla medlemsländer vilka förpliktelser man har gentemot de egna medborgarna och att EU-pengarna inte är avsedda för att de styrande ska inhandla fetare BMW, Audi och Mercor till deras bra-å-ha-konton för egen räkning utomlands. Det ”utreds” och läggs ner igen; sluta jamsa, ta hem era medborgare för nu behöver vi ta hand om dem som flyr från krig. Har ni inte fattat det? Jag har dessutom hört att ett gäng ska flytta in hos Reinfeldt, för det var väl det han avsåg med att vi alla ska ”öppna våra hjärtan” och han har ju ekonomiska möjligheter till det högt över medelsvensson. Härligt!

Klartextat

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.