2015-10-26 06:00

2015-10-26 06:00

Priserna är hutlöst höga

BUSS:

Just nu pågår en reklamkampanj där bussen utmålas som prisvärd, vilket känns fullkomligt verklighetsfrämmande för oss som tycker att busspriserna är så hutlöst höga. Jag är övertygad om att många fler skulle åka kollektivt om de hade råd och möjlighet. Lägre priser och ökad tillgänglighet är vad som behövs – och en ledning som förstår dessa behov.

Respass?

Just nu pågår en reklamkampanj där bussen utmålas som prisvärd, vilket känns fullkomligt verklighetsfrämmande för oss som tycker att busspriserna är så hutlöst höga. Jag är övertygad om att många fler skulle åka kollektivt om de hade råd och möjlighet. Lägre priser och ökad tillgänglighet är vad som behövs – och en ledning som förstår dessa behov.

Respass?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.