2015-10-26 06:00

2015-10-26 06:00

Oroad för mer nedskräpning

CAMPING:

Nu har Karlstads kommun med hjälp av kommunalråden Nisser, Lidén och Lund Kopparklint flyttat campingarna på Norra fältet samt i kärleksdungen på Våxnäs till det för allmänheten mer synliga området norr om isstadion. Vet de tre hur det såg ut på de två platser som lämnades? Tror knappast det...

Fördelen med de två platserna var att allt skräp inte syntes. Hur tänkte kommunalråden när de placerade migranterna helt öppet på nya campingplatsen?

Janne

Nu har Karlstads kommun med hjälp av kommunalråden Nisser, Lidén och Lund Kopparklint flyttat campingarna på Norra fältet samt i kärleksdungen på Våxnäs till det för allmänheten mer synliga området norr om isstadion. Vet de tre hur det såg ut på de två platser som lämnades? Tror knappast det...

Fördelen med de två platserna var att allt skräp inte syntes. Hur tänkte kommunalråden när de placerade migranterna helt öppet på nya campingplatsen?

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.