2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Trevlig loppis blev tiggarcamping

KARLSTAD:

Nu har Karlstads kommun upplåtit en stor och central campingplats åt tiggarna, nästan gratis, där vi tidigare hade ett trevligt loppis med stor parkering. Det här är ju en ren inbjudan till att fler av den här sorten skall komma hit, för det är ju klart att de som redan är här kommer säkert att ringa hem och tala om hur bra man får det här, så kom bara hit! Det är väl bara en tillfällighet att det här lägret kom att bli granne med polishuset, men då kanske man där får nära till att kolla deras husvagnar och bilar, så de uppfyller våra trafikkrav. Kanske borde polisen också titta på varför det finns en del herrar som åker runt i bil, och som tycks kolla på dem som sitter och tigger?

Dum svensk

Nu har Karlstads kommun upplåtit en stor och central campingplats åt tiggarna, nästan gratis, där vi tidigare hade ett trevligt loppis med stor parkering. Det här är ju en ren inbjudan till att fler av den här sorten skall komma hit, för det är ju klart att de som redan är här kommer säkert att ringa hem och tala om hur bra man får det här, så kom bara hit! Det är väl bara en tillfällighet att det här lägret kom att bli granne med polishuset, men då kanske man där får nära till att kolla deras husvagnar och bilar, så de uppfyller våra trafikkrav. Kanske borde polisen också titta på varför det finns en del herrar som åker runt i bil, och som tycks kolla på dem som sitter och tigger?

Dum svensk