2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Gupp i vägen

KARLSTAD:

Förra veckan avslutades ett grävarbete i början på Sågverksgatan i Karlstad. Nu står det en skylt där som varnar för gupp innan asfaltering sker. Men snälla nån, varför sätta upp denna skylt bara för det lilla område som består av grus tillfälligt, när hela gatan är ett enda stort gupp och har så varit i många år?

När ska något hända med denna erbarmligt dåliga gata? Jag lider med alla yrkeschaufförer som måste köra denna väg regelbundet. Det vore intressant om någon ansvarig vill redogöra för denna fråga, tack.

Be Wa

Förra veckan avslutades ett grävarbete i början på Sågverksgatan i Karlstad. Nu står det en skylt där som varnar för gupp innan asfaltering sker. Men snälla nån, varför sätta upp denna skylt bara för det lilla område som består av grus tillfälligt, när hela gatan är ett enda stort gupp och har så varit i många år?

När ska något hända med denna erbarmligt dåliga gata? Jag lider med alla yrkeschaufförer som måste köra denna väg regelbundet. Det vore intressant om någon ansvarig vill redogöra för denna fråga, tack.

Be Wa