2015-10-16 06:00

2015-10-16 06:00

Bra lokaler står tomma

ASYLBOENDE:

Varför använder man inte Rikssågverksskolan på Hammarö som asylboende? Karlstads kommun betalar hyra för de nu tomma lokalerna. Vore inte denna byggnad perfekt för detta ändamål? Tillgängligheten är bra, med bussar som går in till stan och som sällan är fulla.

Detta skulle även vara en bra inkomstkälla för Värmlandstrafik som just nu skickar ut att man kan åka gratis i 14 dagar.

Kommunbevakarn

Varför använder man inte Rikssågverksskolan på Hammarö som asylboende? Karlstads kommun betalar hyra för de nu tomma lokalerna. Vore inte denna byggnad perfekt för detta ändamål? Tillgängligheten är bra, med bussar som går in till stan och som sällan är fulla.

Detta skulle även vara en bra inkomstkälla för Värmlandstrafik som just nu skickar ut att man kan åka gratis i 14 dagar.

Kommunbevakarn